....                                                   Tjenare!

Oj, vilken vecka det blev....och nu är det snart fredag igen!

Jag har inte haft tid att blogga alls, för hela veckan har jag försökt trösta Elsa.....Ja, ni förstår, hennes matte My har flyttat ner till Stockholm!!!
Elsa är ju lite lessen förstås, men hon får ju vara kvar här i Pite hon hos sin husse och det är väl inte fy skam....jag tycker hon ska vara tacksam att hon får stanna lite närmare mej, den bästa tröstaren och 'morbror'n' man kan ha!!! Jag har sagt att hon får komma preciiis när hon vill och hon kan ringa när hon vill prata, och jag o matte kan komma och hämta henne när vi ska ut på nåt skoj! Tror nog att det känns bra för henne att veta att jag ställer opp och att jag är nära...:)

                        ...så här såg det ut medan My höll på att packa....
                                                         ...våran gulle-My...

                                  (jag känner fan att jag är lite lessen själv faktiskt)
                                                     ...
åsså snygg-Elsa...


Egentligen har jag ju lite bilder att visa från helgen som var, men matte har inte hunnit fixa dom så vi tar dom vid nåt senare tillfälle. Kan vara bra att ha när man inte har nåt speciellt att berätta!

Så är det snart helg igen då och än är det snöfritt här (?) Jag fattar inte vad jag har gjort för fel, snöguden kanske inte gillar mej längre....                                                 HÖRS PÅ ETT TAG!

                                                   KRAM TORSTEN

Kommentarer
Postat av: Ines

Så snällt av dig att du tar hand om Elsa. Kan du komma hit nästa vecka o ta hand om mig också. Matte ska åka bort en hel vecka och lämna mig hemma vid husse. De där babysarna drar förstår du. Inte för att den kommit ännu, men jag hör ju hur de snackar o har sig. På lördag eller söndag, ja det är nog då det ska ske, att babyn ska komma alltså. Så matte ska först till Stockholm o klappa mage och hälsa på min gullunge o kompis Charlie innan hon åker vidare till England och då förhoppningsvis har babyn kommit ut, om inte själv så med hjälp. Vi håller tummarna att den kommer självmant.

Pust det blev mycket tryck det här.

Kram

2010-10-28 @ 19:49:53
URL: http://rosenvante.blogspot.com/
Postat av: Busan

Men stackars Elsa och stackars er! Ni saknar nog My lika mycket. Vad ska hon göra ska hon plugga eller jobba?

2010-10-28 @ 20:04:23
URL: http://lagotto.hepp.nu
Postat av: Torsten

Busan: Ja, vi saknar ju My jättemycket....Men tycker att det är bra att hon gör det hon vill! Hon har tänkt sej att jobba därnere, hon har bostad men inget jobb än...hihi, lite kärringen mot strömmen :)

2010-10-28 @ 22:15:27
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Postat av: strövelstorpslagottona

Jädrans vad hon är tuff My, bostad men inget jobb!!!

Ja det löser hon lätt som en plätt. Lite synd om

Elsa tycker vi, men himla bra för dej som får ha

henne nära dej.

Trevlig helg på er alla

pussar

2010-10-29 @ 12:35:55
URL: http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se
Postat av: cruellas sida

ttur Elsa har dig. Här dansar vi dansar så vi ska slippa snön istället ;D. Men snart så är nog våran kraft slut och då får du din snö. :D

2010-10-29 @ 16:02:50
URL: http://crllaue.blogspot.com
Postat av: Totti

Klart att Elsa är ledsen, men sån tur att du finn! och sån tur för oss alla att du finns och förgyller våra liv! Ha en riktig skön helg och hälsa Elsa!

2010-10-29 @ 21:53:33
URL: http://www.tottskrutten.bloggagratis.se
Postat av: Elliot Kung af Upphärad

Vilken tur att du finns så att Elsa inte behöver vara ledsen. Men jag kan nog tro att din matte är lite ledsen när My flyttar så du får trösta dem båda två. Pussa på din matte från mig oxå

Elliot

2010-10-30 @ 01:17:33
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se
Postat av: Yrsa

Du - vi behåll snöflingorna för oss själva här på Svartis. Haha nej jag skojar bara - de har blivit regn just nu. Shit - sätt igång med dansen Totte. Jag hade gärna kommit till dig men matte tycker fortfarande att det är väldigt nära min slutlöp och hon tycker att du brukar ALLTID jucka på mig så då törs hon inte. Puss puss /Yrsa

2010-10-30 @ 14:53:33
URL: http://akital.bloggagratis.se
Postat av: Tessan

Men oj och aj det är väl inte för alltid My har flyttat???? Vill se mattes fotkursbilder:) Säg till henne att hon får jätte gärna ringa mig så ska jag tala om att det ÖÄR jätte lätt med iställningarna och att hon ska FRÅÅÅÅÅÅGA Robban massor!!Kramis!

2010-10-31 @ 19:09:11
URL: http://minahundarochjag.blogg.se/
Postat av: Stella o Doris

Ja det är allt tur att Elsa har dig och att du har henne.... Vi håller tassar o tummar att My får dt bra i storstaden!!Många kramar från oss i Sjömarken!

2010-10-31 @ 22:45:23
URL: http://www.blondinstella.bloggagratis.se
Postat av: Hillman

Den där My påminner matte om någon men hennes kom ihåg är inte det bästa, hon börjar bli gammal tanten, hihi.Elsa kommer att få det bra hos dig, det är jag helt säker på.Taxpussar till er båda.

2010-11-01 @ 16:29:35
URL: http://taxar.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0