Jag är skadad!H-vetes guuud f-bannat!!! Jag är halta Torsten....men fatta, jag är HALT!!! Nä, jag fattar inte heller vad som hänt, ena stunden är jag ute o cyklar med husse och nästa är jag en halt stackare!
Först såg det ut som om jag trampat in nåt i trampdynan, men idag syns det ingenting där, men ont gör det fortfarande...Matte har ringt farbror doktorn och han sa att jag skulle doppa tassen i såpvatten, helst doppa den läääänge....Men ni vet ju, länge är inte min melodi! Nå, jag får väl ta det lugnt i helgen och fortsätta se lidande ut (jajamensan, det funkar jättebra...mycket smaskens kommer i min mun :))
Så medan ni andra springer och har roligt i solen, skänk mej en tanke så det onda försvinner!

        


                                                                         TREVLIG HELG!

                                                              Kramar från den lidande T
     

Kommentarer
Postat av: Stella o Doris

Stackars stackars dig prinsen!! Passa nu på att bli riktigt riktigt bortskämd, något gott måste ju komma ur detta!!Ha nu en bra helg trots allt!!!Tusen kramar och en tröstande puss på onda tassen!

2010-10-08 @ 18:42:16
URL: http://www.blondinstella.bloggagratis.se
Postat av: Yrsa

Men älskade Torsten - jag som hade tänkt vi skulle hinna med något bus - vad tror du om mattes nålar - de kan bota det mesta - men det är ingen garanti förrän hon är full-lärd och det tar ju ett 1 år. Puss på nosen från DIN Yrsa

2010-10-08 @ 21:14:28
URL: http://akital.bloggagratis.se
Postat av: Rudi

Men skit också, vilken rackarns otur! Och hur 17 skulle såpvattnet kunna bota hälta undrar jag bara? Vad är det för kvackare matten konsulterat? Vila dig i form i stället. Ligg och pysmys på en filt och bli tröstad med gotta, så håller jag alla tassar jag kan för att det onda ska försvinna snart!

2010-10-08 @ 22:37:46
URL: http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com
Postat av: Busan

Men stackars dig fast det kan ju vara skönt att bli bortskämd oxå. Men jag säger som Rudi vad skulle såpvattnet vara bra för?

2010-10-09 @ 07:23:41
URL: http://lagotto.hepp.nu
Postat av: Ines

Älskade lilla Prinsen, vad har du nu åkt ut för. Hoppas det ger sig så du kan komma ut o roa dig med bollen och njuta sista soldagarna. Men självklart ska du ha en massa tröstgodis innan. Leverpastej är bra säger matte.

Kram

Från oss på ön

2010-10-09 @ 09:01:59
URL: http://rosenvante.blogspot.com/
Postat av: Bertil och Linda

stackars lilla prinsen!vi skickar tusen pussar och kramar!håller alla våra tassar och tummar på att du snart ska bli bättre =)kram!

2010-10-09 @ 18:56:02
URL: http://bertilblogg.blogspot.com
Postat av: Bamse och Valle

Oj oj så trist att ha ont. Hoppas det snart går över, men det verkar ju inte vara helt fel att vara sjuk om man får så mycket smaskens. Nospussar från grabbarna i Boden

2010-10-09 @ 19:37:22
URL: http://mrbamse.bloggagratis.se
Postat av: Hector

Nämen stackars stackars dig Torsten. Usch vad jobbigt att ha ont, och i en tass dessutom. Nospuss på tassen så den snart blir bättre, jo det kan funka faktiskt.

Vila dig du i form nu, så tassas vi snart igen ! En till nospuss !

2010-10-09 @ 21:55:59
URL: http://rocketbus.bloggagratis.se
Postat av: Totti

Åh, tack för tipset. Jag tror jag ska halta lite jag också. Jag håller nämligen på att bli bortglömd här hemma. Det är straffet när man är klok och skötsam, och det kommer en lillasyster i huset.

Passa på att njut, och låtsas sen inte om att tassen är bra igen, utan fejka några dagar extra, för maximal utdelning.

2010-10-10 @ 10:27:00
URL: http://www.tottskrutten.bloggagratis.se
Postat av: Ressu&Rolle

Ojojoj, härlige Torsten halt!? Vi förstår inte heller nå't! Fast vi är på nå't sätt lite glada att du inte är så alert att du dansar snödansen .... Det är alldeles för tidigt! Men du får inte ha ont, det vill vi inte, bara hålla dig lugn!

Krya på dig, och ta till vara på tipsen om hur man fixar ännu mera godsaker.

2010-10-10 @ 15:36:40
URL: http://www.ressu.se
Postat av: Bella & Smilla

Puss på det onda hoppas du snart blir bra igen!

2010-10-11 @ 06:56:14
URL: http://teamlagotto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0