Lycka är snöööö!!!


                                                      Jiiihaaa!!!

Jag är en lycklig hund! Snön är här! Och jag har inte ens satt igång med snödansen....den kom ändå!!!
Lyckan var total och jag ska försöka visa med bilder hur lycklig jag var.....Nu måste jag bara säga att bilderna är så dåliga så dom på nåt sätt blev bra?!! Ja, ni vet....matten jag har....hon som går fotokurs och inte fattar nåt....hon hade kameran inställd på nåt som inte var till för en rusande glad hund....men ni kommer att förstå snart när ni får se bilderna....
Jag tyckte att ord var överflödiga så det blev en enda lång bildkavalkad....Men ni fattar vad jag menar va'???
'Bilderna är så dåliga så dom blir bra'.....inte ett enda som blev utan sudd, förvisso hade jag god fart under tassarna, men ändå! Jag tycker att matten ska lägga ner fotokursandet och återta A och P-läget på kameran, då gick det då ibland hyfsat bra!!!
Nå, men ni kan iallafall se hur LYCKLIG jag är, eller hur??? Nu får man ju anta att snön kommer att försvinna, men vad gör det, vintern kommer och snön med den.....passar Torrige T det!                                       HA EN SKÖN FREDAG OCH EN TREVLIG HELG!

                                                             KRAMAR TORSTEN

Kommentarer
Postat av: Busan

Men vilken lycka!!!!!! Själv upplever jag min första vita backe och jag blev väldigt fundersam då jag gick ut på morgonen och det var vitt o kallt under tassarna. Men vad kul det var att försöka fång det som kom ner från himmelen! Tyvärr har jag inte fått så långa promenader i det vita ännu som jag borde eftersom både husse o matte jobbat en del men idag är sista dan matte jobbar som kontorsråtta sen går hon över till skiftgång och då säger hon att vi ska njuta av långa promenader på dagarna!

2010-10-15 @ 07:46:04
URL: http://lagotto.hepp.nu
Postat av: ville

JÄKLAR I MIN GARDEROB VAD JAG BLIR AVUNDSJUK....

Finns ingen som är bättre på att snödansa än du Torsten !!

Nospussar i snöyran från mig och matte

2010-10-15 @ 08:23:47
URL: http://marno.bloggagratis.se
Postat av: Ressu&Rolle

Åh vad glad man blir av att se din glädje över snön.

Vi tittar gärna på bilderna - men vill inte ha hit det riktigt ännu. Stopp och belägg!!! Det där skrev hon utan att jag dikterat det. Det får stå för matte ... Jag gillar snön! Undrar hur den där Rolle kommer att tycka om den. Det blir hans första vinter.

Ha en skön helg!

2010-10-15 @ 11:09:36
URL: http://www.ressu.se
Postat av: Timse med flock

Ojojoj, och matte som tyckte det var tillräckligt kallt att komma hem till ett sverige utan snö ;)Härliga bilder på dig iallafall, man ser hur du njuter! Ha en finfin helg.

2010-10-15 @ 13:22:28
URL: http://timsevimse.blogg.se/
Postat av: Rudi o matte

JAAAAA, SnÖÖÖÖÖÖÖ! Snörull och snödans! Lyllos dig! Värsta actionbilderna blev det ju!

2010-10-15 @ 14:56:14
URL: http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com
Postat av: Hillman

Jag hittade hit från Rudis blogg, tog mig friheten att sätta ett tassavtryck. Du har en väldans skön stil, som påminner mig om min saliga reservmorsa. Hon gjorde oxå så där när det hade snöat, fast jag tycker oxå att snö kan vara rätt lattjo men jag vill inte ha den ännu för då blir vintern så attans lång. Du hade i alla fall rätta draget, då är det inte lätt för mattar att hänga med, hihi.Taxkramisar.

2010-10-15 @ 18:35:48
URL: http://taxar.bloggagratis.se/
Postat av: Carina

haha vilka härliga bilder det blev, tror nog att din matte vet precis vad hon håller på med ;-)Tänk att ni redan har fått snö, usch vi väntar gärna lite så du kan ju vänta med att dansa snödansen lite till.

2010-10-15 @ 20:46:27
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Totti

wow, vilka fantastiskt konstnärliga bilder! Det måste vara en super-duperkurs din matte går! Men snön kan ni få behålla för er själva ett tag till. Här satt vi ju ute i solen och fikade så sent som i måndags. Vi är inte mentalt redo för vinter än.

2010-10-15 @ 21:49:49
URL: http://www.tottskrutten.bloggagratis.se
Postat av: Birgitta & Lizzie

Tjaba Prinsen av SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ !!!!!Mycket, mycket bättre än kungen av sand ju :-))) för gissa om jag är avis eller avis .... Bara gissa en gång !!!!Tror jag ska packa min väska och dra upp till Grönklitt själv om inte jag får flocken med mig !!!Nospuzz från en av dina brudar på fel sida om Dalälven ;))PS Skulle du vilja göra en monsterupplaga av en vanlig snöängel för min "räkning" för nån vanlig ängel är ju inte jag heller fnisss ! SA

2010-10-16 @ 08:23:35
URL: http://icelolly.bloggplatsen.se/
Postat av: Buttons

Kanon bilder, man kan se farten i dom, Både Du och Matte är ju ett suveränt par.....jag har aldrig sett snö, men det ser kallt ut. Matte har sett massor med snö och säger att det är kallt som fan, och vil inte alls ha det. När hon var valp så bodde hon i en staden lite söder om er, men där har jag aldrig varit............keep warm och puss på svansen.

2010-10-16 @ 13:46:40
URL: http://floridatjej.bloggplatsen.se
Postat av: Stella o Doris

ÅHHHHHH SNÖ!!!! Vi förstår din lycka och vi är jätteavis, dansa nu för tusan Torsten så det bli mer och gärna en del här oxå!!!Massor med kramar från Borås

2010-10-16 @ 16:55:20
URL: http://www.blondinstella.bloggagratis.se
Postat av: Laurence

det går inte att ta miste på din lycka. glöm inte skicka en stor lass till Skåne men vänta gärna ett par månader till.

2010-10-16 @ 17:38:54
URL: http://www.saphira.bloggagratis.se
Postat av: Allice

Hej Torsten!

Jag heter Alice och en en svart skotte. Jag minns förra vintern när matte fick skotta gångar åt mig. Mina ben är korta och snön så djup. Snö är roligt men jobbigt att springa i. Här i Halland har vi en jättefin höst och jag får fina promenader i skogen varje dag.

Ser framemot fler kort på Dig söte Torsten.

Kram från Alice

2010-10-16 @ 21:59:36
Postat av: Elliot Kung af Upphärad

Dumm dilidumm..dilidum... hör du trumman Torsten, det är jag som slår på den så att du kan börja dansa för jag VILL OXÅ HA SNÖ!!!

Jisses vilka härliga kort på dig när du rejsar, både Kulan och jag skrattar gott

Ktamizar Elliot

2010-10-17 @ 00:16:21
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se
Postat av: Bamse och Valle

Ja du ser ut precis som vi gjorde då vi kom ut och fick se snön. Härliga tider tycker vi, men inte våra två benta. Ha en bra söndag

2010-10-17 @ 10:21:15
URL: http://mrbamse.bloggagratis.se
Postat av: Yrsa

Jag tycker det var snygga bilder, snacka om rörelseoskärpa. Visst är det härligt med snö - men det mesta har jag försvunnit, nu är det bara 2 veckor kvar innan vi kan träffas. Puss /Yrsa

2010-10-17 @ 20:14:14
URL: http://akital.bloggagratis.se
Postat av: Giah med flock

Hej Torsten :)

Har äntligen fått matte att ta sig i kragen och kolla din blogg...Var ju alldeles för länge sen sist!!! Grattis i efterskott på födelsedagen förresten ;) Har kollat MASSOR av dina bilder nu...Du är ju så fin på allihop...Matte gillar bilderna med natur och sånt med men jag vill ha hundar (läs DIG) på alla...Vilken fart du hade på dom sista ;) Härligt med snö ju :)

Här nere har vi solsken och barmark, underbart höstväder...Så dansa inte hit snön riktigt än är du snäll!!!

Pussar i farten från mig...

/Giah

2010-10-17 @ 23:29:27
URL: http://www.belgarhuset.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0